sep 012016
 

Zoet geroosterde kikkererwten


Je hebt nodig:
– potje kikkererwten (uitgelekt, 200 gram)
– 2 theelepels honing
– 2 theelepels kaneel
– snuf nootmuskaat
– 1 eetlepel kokosolie

How to:
– Verwarm de oven voor op 200 graden
– Laat de kikkererwten uitlekken
– Spreid de kikkererwten uit over bakpapier in een ovenschaal en zet dit 30 minuten in de oven
– Maak ondertussen een mengsel van de honing, kaneel, nootmuskaat en olie
– Na 30 minuten haal je de kikkererwten uit de oven en roer je het mengsel er door, dit zet je nog 10 minuten in de oven
Yummie!

TIP van de erwt: Als je de geroosterde kikkererwten bewaard in een afgesloten bakje of pot, blijven ze nog zeker 4 dagen lekker knapperig. Een perfecte snack om mee te geven als tussendoortje!

Je kunt zo ook pittig maken dan laat je de honing, kaneel en nootmuskaat weg en gebruik je chilli en paprika poeder…erg lekker voor de papa’s en mama’s..

20160630_181821